Omgeving

Winter

De Schatzberg en het Alpbachtal zijn met elkaar verbonden middels een hypermoderne liftverbinding, dit gezamenlijk gebied is ‘SkiJuwel’ genoemd. De SkiJuwel is een fantastisch gebied van maar liefst 100 km aan ski- en snowboardpistes. Zowel beginners als gevorderden kunnen zich hier helemaal uitleven op de goed geprepareerde pistes. Voor stunters is er een boardpark op de Schatzberg en liefhebbers van off-piste hebben hiervoor mooie mogelijkheden op de Wiedersbergerhorn. In Auffach vindt u 2 skischolen.

Met de installatie van 50 nieuwe sneeuwkanonnen en de bouw van een extra waterreservoir (capaciteit 100.000 m3) is de sneeuwzekerheid in SkiJuwel bijna gegarandeerd en kan men tot in het dal skiën. Bij goede sneeuw is het zelfs mogelijk tot aan het appartement terug te skiën! 

Wilt u nog een groter skigebied bezoeken? In een kwartier rijdt u naar Hopfgarten. Hier kunt u op de lift stappen naar het grootste aaneengesloten skigebied van Oostenrijk: Grossraum Brixental.

  • Rodelen 
    Voor € 100,00 per week huurt u bij ons voor uw gehele gezelschap rodels (borg € 100,00).

Zomer

In de zomermaanden kunt u gratis en onbeperkt gebruik maken van de Bergbahnen (gondelliften) in de gehele Wildschönau, het openluchtzwembad en de tennisbanen in Oberau. Tevens kunt u, na reservering, 2x in de week gratis wandelen met een gids en de kids kunnen gratis naar de ‘Drakenclub’. Voor meer informatie en voorwaarden verwijzen wij u graag naar de Tourismusverband (VVV) in Oberau. Dit alles op vertoon van uw WildschönauCard.